Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«Κλεμμένα Όνειρα» ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο Mega - ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Το καθημερινό ραντεβού του κοινού με το Mega είναι με τη νεανική σειρά «Κλεμμένα Όνειρα», κάθε βράδυ στις 21.15

Όλα έρχονται στο φως στον 3ο κύκλο της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα».

Tα γεγονότα στις ζωές των ηρώων μας, βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο. Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Σταύρου και της Φαίης έχει μόλις τελειώσει, αλλά επικρατεί ανησυχία για το λόγο λιποθυμίας της νύφης και μεγάλη αγωνία για την εξαφάνιση της Βίκυς. Ο Δημήτρης προσπαθεί μάταια να συνεφέρει τη Βίκυ, η οποία είναι αναίσθητη και πολύ σοβαρά χτυπημένη. Πανικόβλητος, καλεί ανώνυμα ένα ασθενοφόρο και την εγκαταλείπει… Η Χρύσα, με φρίκη, συνειδητοποιεί ότι ο αδερφός της προσπάθησε να σκοτώσει τη Φαίη με ύπουλο τρόπο.


ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ 31-3 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ



26 σχόλια:

  1. Η ΚΡΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικα η φαιη θα πεθανη κριμα που ηφαιη σκωτονεται στο τελος 317 θατο δειτε το14 οση μας αρεσουν τα κλεμμενα ονειρα τα αποκαληπτηκα επεισοδια στα κλεμμενα ονειρα αλλα ξαν πολα η αποκαληψη οτι ογιος της αλεξαντρας και του δημητρη ειναι οσταυρος γιος της βικηςειναι οαρης και αλες ομως οφωνος του βαλατου της αρτεμη της γραματεας του οδιγου του και ακομη πιο πολα μηστικα που θα βγουν στο φως ολλα ομως αυτη ειναι ηαληθια για

      Διαγραφή
  2. καλησπερα μηπως ξερει καποιος να μου πει πως λεγεται το τραγουδι που ακουστηκε σημερα οταν ο Σταυρος μιλαγε με την Μαρια πριν πανε στην καφετερια????ειχε μεσα το στιχο love is days.....ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου αρεσουν πολυ τα κλεμμενα ονειρα και τα παρακολουθω καθε μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η σειρα πραγματι ειναι τελεια....μπορω να παιξω κι εγω ομωσ σε ενα επισοδειο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σειρά είναι πολύ καλή και σε κρατάει...δεν πάω με τίποτα τον Σταύρο και δεν ταιριάζει καθόλου με την Φαίη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σειρά είναι πολύ καλή και σε κρατάει...δεν πάω με τίποτα τον Σταύρο και δεν ταιριάζει καθόλου με την Φαίη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ Κ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΜΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PAIDIA EINAI TELEIA H SEIRA MHPWS KSEREI KANENAS POTE TELEIWNEI KAI POTE THA DOUME EPITELOUS THS ALEITHIES?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ BILLY ; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΜΑΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο τσαπατσούλικος τρόπος της σειράς, δικαιώνει την ύπαρξη των τούρκικων έργων. Δεν υπάρχει σωστή συνέχεια των γυρισμάτων που στο ίδιο πλάνο ο Ρώσσος είναι ξυρισμένος και το επόμενο δευτερόλεπτο έχει γένεια. Η έννοια του continuity, είναι ανύπαρκτη, την μια στιγμή η Χρύσα οδηγούσε ενα μικρό άσπρο Lancia, μετά ενα κόκκινο Mazda RX-8, και ένα BMW cabrio. Η Βίκυ μιλά με τον επίδεσμο στον Σταύρο, αυτός της απαντά και μετά δεν υπάρχει επίδεσμος!! Όσο και να θέλω να υποστηρίξω το σήριαλ, όταν το σενάριο είναι μάπα, και ο σκηνοθέτης τυφλός, αισθάνομαι κοροΐδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτή η σειρά έπρεπε να είχε τελειώσει απο τον δεύτερο κύκλο, για να έχει ΛΙΓΗ αξιοπρέπεια. Τώρα θα φέρουν και τον Μπουγιούρη και θα το τεντώσουν σαν λάστιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην ασχολείστε βρε παιδιά με τέτοια θέματα!ας κάνουν ότι θέλουν!!υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στον τόπο..μην αναλώνεστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η σειρά είναι αρκετά καλογυρισμένη πάντως..αν υπάρχουν και μερικά λαθάκια δεν στεκόμαστε εκεί..υπάρχουν σοβαρότερα θέματα..αυτό εννοώ,.και οι ηθοποιοί παίζουν άριστα και το σενάριο εξαιρετικό και η σκηνοθεσία αρκετά καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pote ha teliosoun ta klemena oneira gia panta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η σειρά είναι υπέροχη! Κρίμα που την διέκοψαν για Χριστούγεννα! Έχω μια απορία: Το φινάλε τελικά θα είναι τέλει Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου ή τελικά θα είναι τέλει Μαϊου.;
    Έχω να πω επίσης ότι η Φαίη (Βάσω Λασκαράκη) πεθαίνει πολύ άδικα και ο θάνατος της εντοπίζεται στο επεισόδιο 317 και λίγο στο 318! Εύχομαι το τέλος να είναι χαρμόσυνο και για τον Σταύρο και για τις δύο μητέρες, και αν δεν είχε προκύψει η πραγματική εγκυμοσύνη της Βάσω Λασκαράκη σίγουρα θα την απολαμβάναμε και στα υπόλοιπα επεισόδια της πολυαγαπημένης μας σειρά ''Κλεμμένα Όνειρα'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η σειρα ειναι πολυ καλη αλλα εχω βαρεθει ρε παιδια ολο στενοχωριες και πεθαμοι εεεεεε οχι στοπ αλλα απο την αλλη μου αρεσει κι ολας για την αγωνια του ευχομαι να τελειωσει οσο πιο αργα γινεται!!! εγω βασικα συμπαθω πολυ τη χρησα τη φαιη τη φρυνη την αλεξανδρα και την βικη ειναι πολυ καλες ααααα και εγω για καπιο λογο βεβαια ξερω παντα τη συνεχεια εεεε δεν μπορω να πω γιατι by τα λεμε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μου αρέσει πολύ η σειρά!!!!Την βλέπω κάθε βράδυ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ειναι μαπα ολο στεναχοριες ειναι !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kai ego ksero tin sunexeia!!;-) soutt tha mas deiroune

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...