Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Alpha: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - Η… συμπεθέρα Ζωζώ από την Ξάνθη, Μπέσυ Μάλφα!

Οι περιπέτειες  του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι  σου!


Σε μια εποχή που  όλα δοκιμάζονται, αλλάζουν, καταρρέουν, τρία ζευγάρια καλά (;) κρατούν!

Λογαριασμοί, χαράτσια, γκρίνιες, απογοητεύσεις, γέλια, χαρές, έρωτες και στο τέλος… μουρμούρα!

Ιστορίες καθημερινής ερωτικής και οικογενειακής τρέλας έρχονται στη νέα κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Επεισόδιο 38:

Η… συμπεθέρα Ζωζώ από την Ξάνθη, Μπέσυ Μάλφα!


Η Μαρίνα και ο Ηλίας είναι ένα ήσυχο και αγαπημένο ζευγάρι. Είναι υπερήφανοι γονείς, γιατί μεγάλωσαν τον γιο τους Αλέξανδρο με αγάπη, αφοσίωση και… αρχές! Ο Αλέξανδρος σπουδάζει στην Ξάνθη, ενώ παράλληλα διατηρεί σχέσεις με την κόρη της εκρηκτικής Ζωζώς, η οποία τώρα… «ζητάει τα ρέστα»!

Στο 38ο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 21:00, η Μπέσυ Μάλφα έρχεται να κάνει άνω κάτω τη ζωή της Μαρίνας και του Ηλία.

Συγκεκριμένα…
Η ζωή της Μαρίνας και του Ηλία αναστατώνεται όταν εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι τους η εκρηκτική Ζωζώ από την Ξάνθη, η μητέρα της κοπέλας με την οποία έχει σχέση ο Αλέξανδρος. Η Ζωζώ ισχυρίζεται πως η κόρη της έχει εκτεθεί και πρέπει να αποκατασταθεί. Η Μαρίνα τρελαίνεται στην ιδέα της επαρχιώτισσας νύφης.

Στα άλλα δύο ζευγάρια…
Η Βούλα ξεσηκώνει τον Μηνά να πάνε στα δωρεάν μαθήματα χορού που αρχίζουν στο δήμο τους. Εκείνος της κάνει τη χάρη για να γλιτώσει τη μουρμούρα, αλλά όταν ενθουσιάζεται με το εγχείρημα, τα πράγματα παίρνουν άλλο δρόμο γιατί η Βούλα το αποδίδει στη συναναστροφή του με την όμορφη δασκάλα χορού, που του δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια.
Η Βάσω, για να μη νιώθει μόνος του ο Χάρης και πλήττει, του φέρνει έναν παπαγάλο. Δώρο που δεν τον χαροποιεί, όταν τελικά ανακαλύπτει πως όλη τη μέρα τον βρίζει. Η Βάσω αποφασίζει να τον χαρίσει στον μπαμπά της, μόνο που όταν το πουλί φτάνει στα χέρια του νέου του ιδιοκτήτη, η Βάσω πληροφορείται ότι έχει… υποστεί ειδική λεκτική εκπαίδευση από τον Χάρη.

ΤΡΙΤΗ
Επεισόδιο: 39

Ο Χάρης κι η Βάσω διαφωνούν. Απ’ την μουσική και από το που θα περάσουν το Σαββατοκύριακο, μέχρι το ποιος θα πεθάνει πρώτος. Αλλά δεν τα βρίσκουν πουθενά…

Ο αυθορμητισμός του Ηλία να καλέσει ξαφνικά έναν εξάδελφο του για να τον φιλοξενήσουν, κάνει έξαλλη την Μαρίνα που πιστεύει ότι δεν την υπολογίζει. Ο καυγάς φτάνει σε… πρόβα χωρισμού.

Η Βούλα πιστεύει ότι πρέπει να φύγουν από την πόλη. Μια εξοχή τους χρειάζεται για να ζήσουν καλά το υπόλοιπο του βίου τους. Ο Μηνάς φρικάρει και μόνο με την ιδέα να τα αφήσει όλα και να πάρει τα βουνά. Τελικά ένας αρουραίος δίνει τη λύση…



5 σχόλια:

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...