Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ: «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα» με την Ντέμπρα Μέσινγκ!


Η βραβευμένη με ΕΜΜΥ κωμική ηθοποιός Ντέμπρα Μέσινγκ, εμφανίζεται στη σειρά «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα», σε έναν δραματικό ρόλο, εντελώς διαφορετικό, από τις συνηθισμένες επιλογές και ερμηνείες της. Υποδύεται την Αλίσια Χάρντινγκ, μια δυναμική ρεπόρτερ, που φτάνει στα άκρα για να βρει τον δολοφόνο της αδελφής της.

Στο 17ο επεισόδιο του 12ου κύκλου, που θα προβληθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 24:00, (STAR) η Αλίσια Χάρντινγκ, παρουσιάστρια μιας πετυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής, λαμβάνει με το ταχυδρομείο ένα ματωμένο μαντήλι μαζί με απειλές θανάτου.


Η βοηθός εισαγγελέα Πάξτον ενημερώνει την ειδική ομάδα πως είχε συνεργαστεί παλιότερα με την Αλίσια όταν προσπαθούσαν να βρουν τον απαγωγέα της αδελφής της, προτού η υπόθεση μπει στο αρχείο.  Καθώς οι απειλές κλιμακώνονται, οι ντετέκτιβ θέλουν να βάλουν την Αλίσια σε πρόγραμμα προστασίας.  Ωστόσο η Αλίσια πιστεύει πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, που σκότωσε την αδελφή της και προσπαθεί να τον προκαλέσει παρουσιάζοντας νέα στοιχεία στην εκπομπή της.  Οι ντετέκτιβ Μπένσον και Τουτουόλα, συνοδεύουν την Αλίσια σε ένα πάρκο, όπου βρίσκουν αρκετά πτώματα. Οι αστυνομικοί κατάσχουν το τηλέφωνο της Αλίσια, φοβούμενοι πως οποιαδήποτε δημόσια ανακοίνωση για τη μεγάλη πρόοδο, που έχουν κάνει στην υπόθεση, θα θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η ομάδα εντοπίσει τελικά τον δολοφόνο αλλά μόνο μετά από μια ακόμα αιματοχυσία…
***Στον ρόλο της Αλίσια Χάρντινγκ βραβευμένη με ΕΜΜΥ και 8 φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, Ντέμπρα Μέσινγκ (Γουίλ και Γκρέις)***

Ο παραγωγός της σειράς Νιλ Μπάερ συνηθίζει να προτείνει δραματικούς ρόλους σε πρωταγωνιστές, που έχουν καθιερωθεί με κωμικούς ρόλους και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Στο παρελθόν, η κωμική ηθοποιός Κάρολ Μπερνέτ, βραβευμένη με 5 Χρυσές Σφαίρες και 5 ΕΜΜΥ, είχε ερμηνεύσει έναν δραματικό ρόλο σε επεισόδιο της σειράς και για την εξαιρετική της ερμηνεία έλαβε μια υποψηφιότητα στα βραβεία ΕΜΜΥ.

Ο  Κρις Μελόνι και η Μαρίσκα Χάργκιταϊ, υποδύονται τους ντετέκτιβ Έλιοτ Στάμπλερ και Ολίβια Μπένσον ενώ το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Ρίτσαρντ Μπέλζερ, Νταν Φλόρεκ, Άις – Τι.

Δείτε το trailer της σειράς «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα»:

http://www.youtube.com/watch?v=C1ufrYZ1GpA&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi&index=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...