Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πάμε Πακέτο: Απίστευτες εξελίξεις την Πέμπτη

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στις 21:00, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλούν να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που θα μας συγκινήσουν.


Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ο 13χρονος Γιάννης. Ο Γιάννης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, άνοιξαν για εκείνον μια τεράστια αγκαλιά. 



Πριν δύο χρόνια, ο Γιάννης έχασε ξαφνικά τον πατέρα του και το χαμόγελο έσβησε από τα χείλη του. Η πιο ευχάριστη ανάμνηση που έχει από εκείνον, ήταν οι συχνές επισκέψεις τους στο θέατρο σκιών και η αγάπη του πατέρα του για τον Καραγκιόζη. Ποιος είναι ο λόγος που στέλνει πακέτο στον σημαντικότερο εν ζωή καραγκιοζοπαίχτη, Θανάση Σπυρόπουλο, και στον γιο του; Γιατί οι παραλήπτες θα μείνουν έκπληκτοι όταν δουν τον νεαρό αποστολέα;

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου έρχεται από τη Βηρυτό, με μία και μόνο επιθυμία: Να εντοπίσει τα ίχνη του αδελφού της, ο οποίος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής τα τελευταία 25 χρόνια. Ο Σαμίρ εγκατέλειψε τον Λίβανο, το 1982 με την προοπτική ενός ειρηνικού μέλλοντος, αφού ο εμφύλιος πόλεμος που μαίνονταν στην περιοχή δημιουργούσε τεράστια ανασφάλεια. Ο Σαμίρ βρέθηκε στην Ελλάδα και μέχρι το 1989 διατηρούσε επικοινωνία με τους γονείς και τα πέντε αδέλφια του.


 Ξαφνικά, όμως, χάθηκαν εντελώς τα ίχνη του, γεγονός που αναστάτωσε την οικογένειά του. Έχοντας κάνει μακροχρόνιες προσπάθειες να εντοπίσει τον χαμένο αδελφό της, η Σαμίρα εναποθέτει τις ελπίδες μιας ολόκληρης οικογένειας στην εκπομπή.  Άραγε η εξέλιξη της έρευνας θα τη γεμίσει με ελπίδα ή απογοήτευση; Τι συνέβη στον αδελφό της;

«Πάμε πακέτο», με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...