Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πρωταγωνιστής από το «Κάτω Παρτάλι» αποκαλύπτει: «Έκανα δυόμιση χρόνια group therapy»

Πρωταγωνιστής από το «Κάτω Παρτάλι» μιλά σε συνέντευξη του και αποκαλύπτει πως μετά την πρώτη του δουλειά στην τηλεόραση είχε τρομάξει τόσο πολύ που απευθύνθηκε σε ψυχολόγο!


«Η τηλεόραση είναι πολύ δύσκολο μέσο και πολύ γρήγορο. Όταν κάναμε τη σειρά «Άγρια παιδιά», είχα σοκαριστεί. Ήταν η πρώτη μου δουλειά, μόλις είχα τελειώσει τη σχολή. Τότε τρόμαξα. Είδα πώς τη μια μέρα που δεν έχεις βγει στην τηλεόραση είσαι ένας απλός άνθρωπος που περπατάς δίπλα σε όλους και όλα καλά και ξαφνικά μέσα σε μια μέρα είσαι κάποιος. Τότε κατάλαβα όχι μόνο τι δύναμη έχει η τηλεόραση, αλλά και πώς μπορούμε να γίνουμε εμείς «προϊόντα» για να μην ασχολείται ο κόσμος με τα αληθινά του προβλήματα αλλά και για να πουλήσουμε διάφορες τάσεις της εποχής», εξομολογείται ο Σταύρος Σβήγκος ενώ αποκαλύπτει πως για δυόμιση χρόνια έκανε group therapy. 

«Μόλις τελείωσα τα «Άγρια παιδιά» είχα πέσει σε μια καταθλιψούλα. Ζούσα εκτός αυτής της πραγματικότητας τελείως και μου μιλούσε ο κόσμος στον δρόμο και νόμιζα ότι ήμουν κάποιος άλλος. Για δυόμισι χρόνια έκανα group therapy. Με βοήθησε στο να αναζητήσω τι γίνεται και πώς με επηρεάζει εμένα. Γιατί παρότι έβλεπα ότι η κοινωνία είναι αυτή και αντιμετωπίζει τα πράγματα έτσι, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί εμένα με επηρεάζει τόσο. Τελικά είδα ότι δεν είναι κανείς άλλος υπεύθυνος για την προσωπική σου χαρά ή ευτυχία ή για τους προβληματισμούς σου. Το θέμα είναι πώς τα αντιμετωπίζεις όλα όσα συμβαίνουν για να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου. Τώρα, ας πούμε, δεν με απασχολεί καθόλου όταν με αναγνωρίζουν ή μου μιλάνε στον δρόμο. Δεν με επηρεάζει ψυχικά. Θεωρώ ότι και εμείς οι ηθοποιοί κάνουμε ένα επάγγελμα όπως όλοι. Ολο το υπόλοιπο δεν έχει σχέση με το επάγγελμα μας όσο με το πώς λειτουργούν τα ΜΜΕ και η σόουμπιζ γενικότερα», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...