Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο σεναριογράφος της σειράς απαντά αν «Κόβεται» το «Κάτω Παρτάλι»!

Για τις φήμες που θέλουν το «Κάτω Παρτάλι» να «κόβεται» καθώς οι ηθοποιοί είναι απλήρωτοι, αλλά και τις αρνητικές κριτικές μίλησε ο σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς, Λευτέρης Παπαπέτρου, δίνοντας, παράλληλα, μερικά στοιχεία από όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!


«Προχωράμε κανονικά! Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τοποθέτηση προϊόντων και συνεχίζομε τα γυρίσματα χωρίς να έχουμε ή να νιώθουμε πώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τον Απρίλιο θα αρχίσουν οι πληρωμές, τι να σας πω κι εγώ; Εγώ θα ασχοληθώ με το δικό μου σενάριο», δηλώνει ο κ. Παπαπέτρου, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που επισημαίνουν τον κίνδυνο να «κοπεί» η σειρά αφού οι συντελεστές είναι απλήρωτοι.

Απαντώντας σε όσους έσπευσαν να επικρίνουν τη νέα του δουλειά από την πρεμιέρα ακόμα, μεταξύ των οποίων ο Κοσμάς Βίδος, ο σεναριογράφος αναφέρει: «διασκεδάζω που τους τσίτωσα τόσο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Με αφορά η γνώμη κάποιων ανθρώπων που εκτιμώ ιδιαίτερα αλλά σίγουρα όχι αυτή, κάποιων πολύ πικραμένων, κυρίως σεναριογράφων αλλά και ηθοποιών που είναι χωρίς δουλειά και που τους φταίνε όλα! Βιάστηκαν πολύ να κρίνουν -προφανώς ενοχλήθηκαν από τα τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης που αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο στο δεύτερο και συνέχισαν να μεγαλώνουν- και δεν περίμεναν λίγο για τις ανατροπές που έρχονται. Έχω πάρα πολλή δουλειά για να ασχοληθώ με πυρά τέτοιου τύπου. Όλα έχουν το λόγο τους -ακόμα και το κλουβί με το πουλί στο κεφάλι της Βίκυς Σταυροπούλου- και θα εξηγηθούν όταν πρέπει».

«Οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν», υπόσχεται ο Λευτέρης Παπαπέτρου και αποκαλύπτει πως ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν και ο Μανώλης θα επιστρέψουν στο Κάτω Παρτάλι στο έβδομο επεισόδιο, αφού πρώτα περάσουν από διπλανά χωριά, ενώ σε ρόλους guest θα δούμε την Ελένη Φιλίνη, την Αντιγόνη Ψυχράμη, την Ματθίλδη Μαγγίρα και την Τζούλη Σούμα., που θα βάλουν με τον τρόπο τους το δικό τους λιθαράκι στην εξέλιξη της επιτυχημένης σειράς!

Πηγή: συνέντευξη στο περιοδικό «Hello»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...