Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Περρής: «Μου είπε ο Θέμος "σήκω φύγε"! Παραιτήθηκα...»

Η αποκάλυψη του Βαγγέλη Περρή για τη συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη!


Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Βαγγέλης Περρής και συνομίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ακτινογραφώντας τα πρόσωπα της τηλεόρασης. Κι ενώ περιμέναμε όλοι με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα είχε να πει για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτγολου, η έκπληξη ήρθε λίγο πριν το τέλος και είχε να κάνει με τη συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή Όλα.


«Μαλώσαμε δύο φορές», είπε ο Βαγγέλης Περρής και εξήγησε: «Η μία ήταν... υπήρχε πολύ ένταση στην ατμόσφαιρα και διήρκησε τρεις ώρες. Συνέβαιναν πράγματα πολύ δύσκολα και ήρθε και σε μας».

«Η άλλη ήταν με αφορμή καλεσμένο.», συνέχισε ο παρουσιαστής και αφηγήθηκε το περιστατικό: «Είχαμε τελείως διαφορετική άποψη. Ήθελα εγώ τον καλεσμένο και ο Θέμος δεν τον ήθελε. Αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο ο Θέμος, αλλά αυτό είναι άλλο. Του λέω "τότε θα πρέπει να φύγω". Μου λέει "Σήκω φύγε τότε"! Υπήρχε μια δέσμευση που ήθελα να την τηρήσουμε. Παραιτήθηκα για μια μέρα και είχε κάνει αποδεκτή την παραίτηση. Το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούμε το έκανε ο Θέμος. Έχουμε γίνει φίλοι, αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε την εκπομπή. Εγώ τον Θέμο τον γουστάρω».


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...