Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Στην Αννίτα Πάνια θα φιλοξενηθεί ένας καλλιτέχνης θρύλος

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.


Το Σάββατο  1 Φεβρουαρίου, στις 17:00, η Αννίτα θα φιλοξενήσει μια 36χρονη γυναίκα που από νεαρή ηλικία ανεβαίνει τον προσωπικό της Γολγοθά. Σήμερα, εκπέμπει SOS καθώς ζει την απόλυτη προδοσία. Επίσης, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί ένας άνδρας, που λόγω ενός σωματικού προβλήματος έχει να κάνει σχέση εδώ και 5 χρόνια. Ντρέπεται για το σώμα του και έχει εφεύρει διάφορους τρόπους για να το καλύπτει.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 17:00, στο πλατό της εκπομπής  θα φιλοξενηθεί ένας καλλιτέχνης θρύλος. Συνεντεύξεις, εξώφυλλα, συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα σημάδεψαν την πορεία του. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, παραδέχεται τα σφάλματα του, συγχωρεί  τους «εχθρούς» του και αποκαλύπτει τα πάντα για τη ζωή του.

«Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...