Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο Γιώργος Παπαδάκης καλεί Ελένη Μενεγάκη-Γιάννη Λάτσιο να τα βρουν και ν΄αφήσουν τα δικαστήρια

​Ρόλο… διαμεσολαβητή στην άγρια δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Λάτσιο-Μενεγάκη, ανέλαβε ο Γιώργος Παπαδάκης.


Ο παρουσιαστής, διαβάζοντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα, έπεσε πάνω στο δημοσίευμα που μιλά για τον δικαστικό πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Γιάννης Λάτσιος εναντίον της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, μέσω αγωγής του, της ζητά το ποσό του 1.600.000 ευρώ.


Κι επειδή ο Γιώργος Παπαδάκης τους γνωρίζει και τους δυο, αποφάσισε να τους καλέσει από τον αέρα της εκπομπής του να τα βρουν!

«Παιδιά να τα βρείτε! Φίλοι μου και οι δυο τώρα… Και η Ελένη και ο Γιάννης» σχολίασε on air ο παρουσιαστής, που συγκρατήθηκε ώστε να μην πει περισσότερα, μιας και είναι δύσκολη η θέση του, αφού γνωρίζει και τους δυο.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ:
Ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, στην αγωγή (48 σελίδων), τονίζει πως όσο ήταν παντρεμένοι, βοήθησε την παρουσιάστρια ν΄αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877 ευρώ.

Γι αυτό και της ζητά το ποσό του 1.600.000 ευρώ μιας και θεωρεί πως από τα εννέα χρόνια έγγαμου βίου τους, εκείνος ήταν ο «ριγμένος», αφού είχε αναλάβει ΟΛΑ τα έξοδα της κοινής ζωής τους, την ίδια στιγμή που η Ελένη αποταμίευε τα έσοδα από τις δουλειές της.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ν΄αυξηθεί κατακόρυφα η περιουσία της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αγωγή.

Δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν ότι η Ελένη δεν θέλει να του δώσει δεκάρα τσακιστή, ενώ ήδη έχει αρχίσει και πετά «καρφάρες» μέσω της εκπομπής της για τον πρώην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...