Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι θα είναι ...Μες στην καλή χαρά αυτό το Σαββατοκύριακο;

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση !

 

 Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μες στην καλή χαρά και μας μιλά για όλα.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης, όπου βρίσκουν φροντίδα και στέγη παιδιά τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται την οικογενειακή θαλπωρή.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, με την Κατερίνα Καραβάτου, στο μπαρ που δούλευε πριν ξεκινήσει τις θεατρικές της διαδρομές.

Επίσης, η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα παρασκήνια του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», κατέγραψε το γύρισμα πίσω από τις κάμερες και μίλησε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά και με τους καλεσμένους στο αφιέρωμα για τον Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη και Νατάσσα Μποφίλιου. Τέλος, η Ελένη Χατζίδου μας διασκεδάζει με τις επιτυχίες της.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα μιλά για τη ζωή της μπροστά και πίσω από το γυαλί.

Ο Κώστας Ευρυπιώτης θα βρεθεί στην παρέα μας για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολλές αναμνήσεις.

Η κάμερα της εκπομπής μας εισέβαλλε στα παρασκήνια της ξεκαρδιστικής σατυρικής εκπομπής του Alpha «Ελληνοφρένεια», κατέγραψε το γύρισμα, μίλησε με τους συντελεστές, τους ηθοποιούς και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από τον ματατζή Μπαλούρδο.  Τέλος, η Αμαρυλλίς θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...