Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Το δράμα του «Εζέλ»!

Την χειρότερη περίοδο της ζωής του ζει ο τηλεοπτικός «Εζέλ».


Ο κατά κόσμον Κενάν Ιμιρζαλίογλου αντιμετωπίζει κατηγορίες για υπόθεση ναρκωτικών και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 15 ετών! Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τον διάσημο ηθοποιό αν και ο συνήγορός του στο δικαστήριο υποστήριξε ότι οι κατηγορίες ήταν κατασκευασμένες και το κατηγορητήριο δεν έχει καμία σχέση με το ήθος του. 


Ο Ιμιρζαλίογλου, μαζί με άλλους τηλεοπτικούς αστέρες, είναι ένας από τους πολλούς συλληφθέντες της αστυνομίας, ύστερα από μια μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κωνσταντινούπολη.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου είναι στα πρόθυρα του… χωρισμού λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η σύντροφός του, Τζανσού Ντερέ φέρεται να μην μπορεί να αντέξει όλο αυτό το βάρος της αρνητικής δημοσιότητας και έχει αποφασίσει να τον αφήσει. Όλο αυτό με τα ναρκωτικά έχει επηρεάσει τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή, μιας και πλέον οι προτάσεις που δέχεται έχουν ελαχιστοποιηθεί

Την χειρότερη περίοδο της ζωής του ζει ο τηλεοπτικός «Εζέλ». Ο κατά κόσμον Κενάν Ιμιρζαλίογλου αντιμετωπίζει κατηγορίες για υπόθεση ναρκωτικών και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 15 ετών! Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τον διάσημο ηθοποιό αν και ο συνήγορός του στο δικαστήριο υποστήριξε ότι οι κατηγορίες ήταν κατασκευασμένες και το κατηγορητήριο δεν έχει καμία σχέση με το ήθος του.

Ο Ιμιρζαλίογλου, μαζί με άλλους τηλεοπτικούς αστέρες, είναι ένας από τους πολλούς συλληφθέντες της αστυνομίας, ύστερα από μια μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κωνσταντινούπολη.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου είναι στα πρόθυρα του… χωρισμού λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η σύντροφός του, Τζανσού Ντερέ φέρεται να μην μπορεί να αντέξει όλο αυτό το βάρος της αρνητικής δημοσιότητας και έχει αποφασίσει να τον αφήσει. Όλο αυτό με τα ναρκωτικά έχει επηρεάσει τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή, μιας και πλέον οι προτάσεις που δέχεται έχουν ελαχιστοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...